неделя, 26 февруари 2012 г.
Традиционно Тесто за Пица
прод./тегло 600g 1100g 1000g 900g 800g
Брашно ...375g......685g.........625g........560g......500g
Вода .......200ml....365ml.......330ml.......300ml.....265ml
Сол ........ .6g...........11g..........10g.........9g...........8g
Олио .......15ml........27ml.........25ml........22ml.......20ml
Мая ..........5,25g......10g...........9g...........8g...........7g
Програма: Тесто (ако ще приготвяте на ръка, месете близо 20мин и оставете да втаса близо 30-40 мин на топло(32C')
препоръки:
-препоръчва се всяка pizzа да е с диаметър 20см.
-приготвената Pizza ce пече в предварително затоплена на 200C' фурна в продължение на 12-15 мин
ИЗТОЧНИК
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар